Evenimente Private

Există momente speciale în viața noastră, dar unele dintre ele sunt cu adevărat unice. Din dorința de a fi alături de tine în cele mai fericite momente, echipa hotelului Ramada Parc îți transformă dorințele în realitate și îți oferă locul perfect în care să-ți organizezi nunta sau să inviți rudele și prietenii la botezul copilului tău. Credem că reușita stă în detalii, de aceea suntem pregătiți să răspundem cu promptitudine solicitărilor tale și să-ți oferim servicii de înaltă ținută.

Hotelul nostru întrunește condiţiile ideale pentru organizarea evenimentelor festive perfecte, cu 5 saloane moderne și elegante, ce pot primi până la 300 de invitați și o grădină ce găzduiește o frumoasă terasă care se poate transforma într-un cadru perfect pentru a imortaliza momentele unice ale evenimentului.

Având ca repere Bulevardul Expoziției sau Centrul Expozițional Romexpo, vei simți avantajul de a-ți invita oaspeții într-un spațiu ca o oază de relaxare, cu acces facil spre centrul capitalei și cu numeroase facilități care vor asigura confortul tuturor: un centru de înfrumusețare, un magazin de cadouri, clubul de wellness Vitality și desigur, posibilitatea de a caza peste noapte invitații în camerele noastre elegante.

Pentru o oferta detaliata va rugam contactati Departamentul de Banqueting:

  • e-mail la events@ramadabucharestparc.ro
  • telefonic la 021 5492 500

Oferte Evenimente Private

Galerie

Ramada Bucharest Parc
Str. Poligrafiei nr. 3-5, Sectorul 1
Bucuresti, Romania 013704

Informatii: +40 21 549 2000 / +40 21 315 2000
Rezervari: +40 21 / 549 2300
reservations@ramadabucharestparc.ro